simtur

Klimatkompenserad segling i Grekland

Klimatkompenserad segling i Grekland

Nu går det att klimatkompensera sin segelsemester till Grekland med ett svenskt resebolag som More Sailing. Just detta resebolag klimatkompenserar alla seglingsresor till 110% för att erbjuda alla resenärer möjligheten att balansera resans co2-påverkan med över 100%. Det innebär att ni bidrar till 10% mer positiva effekter för miljön än den negativa inverkan som seglingsresan har, vilket gör att man kan segla runt bland Greklands bedårande öar med gott samvete.

När man seglar är det faktiskt flygresan till segelbåtens plats som står för 95% av co2-utsläppen, eftersom själva seglingen är väldigt miljövänlig i jämförelse. Men faktum kvarstår att man måste ta sig till segelbåten med flyg och tyvärr vet vi alla att flygresor har en negativ klimatpåverkan. Klimatprojekt gör det möjligt för resebolag som More Sailing att kompensera semesterns CO2-utsläpp med 110% med hjälp av investeringar i initiativ som bromsar den globala uppvärmningen. Denna klimatkompensation ingår i alla seglingsresor med More Sailing och det går inte att välja bort då det är en del av företagets grundläggande etos att värna om världens hav och natur. 

Resebolaget erbjuder avkopplande seglingsresor i Grekland med besättning. Som resenär får du slappna av precis hur mycket du vill och bara njuta av segelturen eller vara delaktig i seglingen om det är ett intresse du har. Men det är stor chans att du hellre vill ligga och njuta av solen och de förtjusande omgivningarna när du väl är ombord. Personalen serverar mat och dryck, tar hand om allt praktiskt och styr skutan till undangömda platser som inga turister känner till. 

Läsa : Detta visste du inte om Grekland

Njut av en klimatkompenserad segling i Grekland för att värna om moder jord samtidigt som ni får ta del av hennes allra vackraste skatter på ett tryggt, professionellt och behagligt sätt. Perfekt för de som vill segla i Medelhavet med klass och stil. 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn